Home
Wie zijn wij
Wat doen wij
Waarom advies?
Vergunningen?
Projecten
Links
Contact
Meer informatiePHC Bouwmanagement is een bouwkundig advies- en ontwerpbureau waar professionele bouwkundigen werkzaam zijn met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen, vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering.
Maar ook heeft PHC Bouwmanagement zeer veel ervaring in het voeren van directie en/of  bouwbegeleiding voor zowel grote bouwwerken ( utiliteitsbouw bouwsom boven 1 miljoen) als kleine bouwwerken (bouwsom onder 1 miljoen).

Ook voor het opstellen van Meerjaren onderhoudsplanningen en het uitvoeren van onderhoud, mutatieonderhoud en renovatie werken bent u bij ons op het juiste adres.

Sinds september 2008 zijn wij gevestigd op de Van der Leeklaan 6 te Amstelveen. Ons deskundig team, bestaande uit diverse specialisten met verschillenden disciplines helpt u graag verder om uw bouwplannen te realiseren. Zij kunnen uw nieuwbouwplannen, verbouwplannen, onderhoudsplannen of renovatieplannen op zeer efficiënte wijze en nauwkeurige manier tot een goed einde brengen, tegen zeer concurrerende tarieven.
Zij weten bovendien feilloos de weg in alle procedures om zo snel mogelijk de bouwvergunning bij de gemeentelijke instanties te verkrijgen. Ook voor een vakkundige advisering en begeleiding  tijdens de voorbereiding van het werk kunt u bij ons terecht, zoals aankoop grond, aankoop pand , aankoopkeuring, bestemmingsplan wijziging en het maken van een P.V.E. (programma van eisen).

 
Algemene voorwaarden || Website powered by A-side media