Home
Wie zijn wij
Wat doen wij
Waarom advies?
Vergunningen?
Projecten
Links
Contact
Meer informatie


        1/2


Voor particulieren
Wij kunnen samen uw droomhuis bouwen of u helpen uw boerderij op te knappen en/of te renoveren. Bent u op zoek naar traditie of naar vernieuwing?
Wij kunnen u assisteren bij elke vraag door de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Vervolgens maken we een ontwerp gebaseerd op uw wensen. Als dit ontwerp aan uw verwachtingen voldoet gaan we hiermee verder. Op basis van het  D.O. (Definitief Ontwerp) verzorgen wij voor u het bouwvergunningtraject.
Na aanvraag van de bouwvergunning nodigen wij diverse aannemingsbedrijven uit om op basis van het ontwerp een gedetailleerde offerte uit te brengen. Daarnaast helpen wij u uiteraard met de verschillende keuzes die u hebt te maken en alle problemen die u op uw pad komen.
Ook tijdens de bouw kunnen wij zorgen voor een prettig verlopend bouwproces en de nodige controles.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw bouw of verbouwing.
PHC Bouwmanagement zorgt er voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Met ons als aanspreekpunt en tussenpersoon krijgt u de kwaliteit waarnaar u op zoek bent.

Voor het bedrijfsleven.
Wij kunnen samen met u als projectontwikkelaar c.q. opdrachtgever al uw wensen realiseren. Wij ontwerpen voor u op bestelling. Van voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp tot bouwaanvraag tot en met oplevering.
Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij goede contacten in bouwend Nederland.
PHC Bouwmanagement is met zijn specialisme de pijler waarop u (verder) kunt bouwen.


volgende >
 
Algemene voorwaarden || Website powered by A-side media